Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Απάντηση του Ιδρύματος Διγενή προς το ΑΚΕΛ

Βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να εκτονωθούν τα εν Κύπρω κατάλοιπα του Σταλινισμού, βρίζοντας και λασπολογόντας εις βάρος του Αρχηγού του απελευθερωτικού μας αγώνα.

Τσίπα δεν έχουν!!! Αυτοί που μιλούσαν με ξύλινη γλώσσα κατα του ιμπεραλισμού αλλα ταυτόχρονα αναδεικνύοντο σε συνεργάτες των Αγγλων αποικιοκρατών, σε υβριστές διώκτες και καταδότες των αγωνιστων της ΕΟΚΑ.


Αυτοί που πρακτόρευαν στη Κύπρο τα διεθνή ξένα συμφέροντα, άλλοτε των υπο κομμουνστική κυριαρχία κρατών και ταυτόχρονα τα συμφέροντα των άγγλων αποικιοκρατών αλλά
και των τούρκων.


Αυτοί που κρύβονται πίσω απο τη μάσκα των προασπιστών του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά έκλειναν μάτια , αυτιά και ειχαν καταπιεί τη γλώσσα τους όταν εδολοφονούντο αντιφρονούντες, όταν εδιώκετο και εφιμώνετο ο αντιπολιτευόμενος τύπος, όταν εφυλακίζοντο δημοσιογραφοι και πολίτες για τις ιδέες τους.
Αυτοί που εισήγαγαν οπλισμό για να αναπτύξουν παρακρατική δράση.

Αυτοί λοιπόν που χάρις στον αγώνα του Διγενή και των παλλικαριών του κατέλαβαν κυβερνητικούς θώκους και έδρανα, έχουν το θράσος και την αναίδεια να βρίζουν και να λασπολογούν εις βάρος του Διγενή. Τσίπα δεν έχουν!!!


Ο ΔΙΓΕΝΗΣ , σύντροφοι ειναι το διαμάντι που θα λάμπει παντοτινά. Ειναι και θα παραμεινει “ρότσος” μέσα στα στομάχια σας. Αυτός θα ζει αιώνια με τις δάφνες και τη δόξα που απέκτησε με τους αγωνες και τις θυσίες του, Εσείς, κατ'επάγγελμα λασπολόγοι, θα βουλιάζετε στο βούρκο της λασπολογίας σας. Το μονο που καταφέρνετε είναι να θυμίζετε στο λαό τις προδοσίες σας και τη βρώμική πορεία του κόμματος σας .


Οι αγώνες του Διγενή έχουν αναγνωριστεί οχι μόνο απο το Πανελλήνιο, αλλά και Παγκοσμίως. Δείτε τι έγραφε ο ίδιος ο FIDEL CASTRO στο Διγενή και σωπάστε.


Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ. ΓΡΙΒΑ - ΔΙΓΕΝΗ


ΠΑΝ. ΓΙΩΡΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΕΛΗ
Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ι. ΤΣΙΝΤΖΟΥΡΑΣ , Λ ΠΑΥΛΙΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου