Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Tουρκία: «Η Κύπρος «ξεθάβει» την «ΕΟΚΑ»Προκλητικό τουρκικό δημοσίευμα, αναφέρει συγκεκριμένα την εμφάνιση του ΕΛΑΜ στην Κύπρο η οποία «ξεθάβει» την ΕΟΚΑ , τα μέλη της οποίας στο παρελθόν είχαν εκτελέσει , εκατοντάδες Τουρκοκύπριους…(υπονοώντας  ότι για αυτό εισέβαλε ο Αττίλας.)

Τι μεταδίδουν οι Τούρκοι:

«Η εθνικιστική οργάνωση δημιουργεί παραστρατιωτικές μονάδες που αριθμούν  10.000 μέλη τα οποία  θα προβούν σε εκτεταμένο ανταρτοπόλεμο. Ανήκει δε στην ελληνική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» ως παράρτημα Κύπρου, η οποία  είναι μια φασιστική οργάνωση που βαρύνεται με ανθρωποκτονίες από την ελληνική δικαιοσύνη.

Η ελληνοκυπριακή «αδελφή» οργάνωση το  «Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο» (ΕΛΑΜ) υλοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις στην Κύπρο ενώ ετοιμάζεται να δημιουργήσει μέγα θέμα στην τουρκοκυπριακή κοινότητα .

Οι Έλληνες πιστεύουν ότι υπάρχει μεγάλη αστάθεια στην Τουρκία λόγω των γεγονότων τρομοκρατίας και ετοιμάζονται να καταλάβουν σταδιακά την βόρεια πλευρά του νησιού ώστε να περάσει κάποια στιγμή σε ελληνικά χέρια με την κατάρτιση μιας παραστρατιωτικής οργάνωσης που θα εκδιώξει τους Τουρκοκύπριους από το νησί,  μετά τις  διαπραγματεύσεις στην Γενεύη .
Υπάρχει μάλιστα και  στρατόπεδο στο οποίο παρέχεται ειδικού τύπου εκπαίδευση στους τρομοκράτες του ΡΚΚ και στους Έλληνες εθελοντές του ΕΛΑΜ και αποτελεί  μια σημαντική απειλή για την ειρήνη στην Κύπρο, αναφέρει το δημοσίευμα .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κυπριακών εφημερίδων (Πολίτης κά), στο όρο Τρόοδος υπάρχουν φωτογραφίες από την στρατιωτική εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης  ΕΛΑΜ , που παραδόθηκαν στον Κύπριο υπουργό δικαιοσύνης.

Σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνονται  καθαρά τα μέλη να διεξάγουν  στρατιωτικές ασκήσεις ανταρτοπόλεμου σε καταυλισμό του όρου Τρόοδος. Τα μέλη της ΕΛΑΜ φορούν  στρατιωτικές στολές καπέλα και έχουν στα χέρια ρόπαλα  και όπλα/παιχνίδια ( painball) .

Εκεί εμφανίζεται η λεζάντα : ΕΛΑΜ: «Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε ο εφιάλτης σας σκυλιά».

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δώσει την δυνατότητα να  βρεθούν  φωτογραφίες από την  θερινή κατασκήνωση της οργάνωσης αυτής ,  φωτογραφίες της ιστοσελίδας της  και τα συναφή στοιχεία, όπως είναι τα φυλλάδια.

Η οργάνωση έχει σχέσεις με τους νεο-Ναζί στη Γερμανία από το 2010, ενώ οι Τούρκοι τονίζουν ότι ακόμη και «ο  Αρχιεπίσκοπος Κύπρου  Χρυσόστομος, επίσης, δεν δίστασε να πει ότι είναι ανάμεσά τους», καταλήγει το προβοκατόρικο τουρκικό δημοσίευμα.

Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι Σελτζούκοι ή Οθωμανοί Τούρκοι είναι διαχρονικά αυτό που είναι και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν  ειρηνική συνύπαρξη με κανέναν λαό ούτε και με τους δικούς ανθρώπους , όπως αποδεικνύεται  μετά την απόπειρα πραξικοπήματος .

Σημείωση: Η σελίδα Ιστορικές Μνήμες ΕΟΚΑ, δεν εκπροσωπεί και δεν αντιπροσωπεύει κανένα πολιτικό κόμμα ή παράταξη. Αναρτούμε δημοσιεύματα στην αρχική τους μορφή, όπως δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και σχετίζονται με την ΕΟΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου