Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Περί Ενωτικού Δημοψηφίσματος το ανάγνωσμα
 Φασαρία. Πολύ φασαρία. Υπάρχει κάποιος να μας εξηγήσει πραγματικά τον λόγο, γιατί γίνεται τόσος ντόρος για την απόφαση της βουλής, να γιορτάζουμε το Ενωτικό Δημοψήφισμα στα σχολεία; Έγκλημα. Τεράστιο έγκλημα.

Άκαιρο, άτοπο, και διαχωρίζει Ε/κ από Τ/κ λένε. Μωρέ τι μας λες; Τελικά πόσο υποκριτές είμαστε; Δεν σας είδα να αντιδράτε το ίδιο όταν ο κατά τα άλλα φιλέλληνας Ακιντζί ενίσχυε τον κατοχικό στρατό με άρματα και αεροπλάνα. Δεν σας είδα να αντιδράτε το ίδιο όταν ο κατά τα άλλα φιλέλληνας Ακιντζί ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ για στρατιωτικές - εορταστικές παρελάσεις για να τιμήσει την εισβολή που σκότωσε του παππούδες μας και βίασε τις γιαγιάδες μας. Βρε υποκριτή, αφού σε χαλά τόσο το ενωτικό δημοψήφισμα, γιατί δεν σε χαλά και η σημαία στο πενταδάκτυλο, που από κάτω γράφει «Τι ευτυχία το να μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι Τούρκος»; Αυτό δεν είναι διαχωρισμός; Γιατί βρε υποκριτή δεν τα βάζεις με τους Τ/κ που «θέλουν λύση», αλλά η 9 στους 10 ζήτησαν παραμονή του Τουρκικού στρατού; Πόση είναι η υποκρισία πλέον στο φαγοπότι μιας κάτω του μέτριου λύσης;

Τα πραγματικά προβλήματα και αυτό που έπρεπε να μας απασχολεί, δεν είναι ο εορτασμός του Ενωτικού Δημοψηφίσματος. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται απέναντι μας και κυρίως μεταξύ μας. 

Συνέχισε Έλληνα να τρώγεσαι μεταξύ σου, και άσε τους απέναντι να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ιστορικές Μνήμες Ε.Ο.Κ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου