Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ο Συναγερμός εμποδίζει ανέγερση μνημείου της ΕΟΚΑ

«Για άλλη μια φορά χθες, αποδείχθηκε η αθλιότητα των πολιτικών του Συναγερμού, η ηττοπάθεια, και η έκδηλη υποταγή του στην τουρκική κατοχή και στις προσταγές του Ερντογάν».

Αυτό ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλληλεγγύη, Γιάννης Σελινόπουλος, και πρόσθεσε ότι: «Μετά από παρέμβαση του Συναγερμού στην Πολεοδομική Επιτροπή του Δήμου Λεμεσού, οδηγήθηκε σε αναβολή η συζήτηση της αίτησης του Ιδρύματος Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής, για ανέγερση μνημείου της ΕΟΚΑ».

«Πρόκειται για υπόθεση που εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια, με το Ίδρυμα να προσφεύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας την παραχώρηση της άδειας ανέγερσης του μνημείου, και να δικαιώνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου σημείωσε ότι: «Η Αλληλεγγύη έχει σαφέστατες πληροφορίες από αγωνιστές της ΕΟΚΑ για το τι ακριβώς συμβαίνει. Καλούμε τους Συνδέσμους των Αγωνιστών να διεκδικήσουν πάραυτα μαζί με εμάς, την εφαρμογή της σχετικής απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τη χορήγηση στο Ίδρυμα της άδειας ανέγερσης του μνημείου».

«Η χθεσινή ενέργεια του Συναγερμού έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας του να αναιρέσει την απόφαση της Βουλής για τη διδασκαλία του Ενωτικού  Δημοψηφίσματος» τόνισε ο κύριος Σελινόπουλος.

Καταληκτικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος σημείωσε: «Ρωτούμε ευθέως τους αντρειωμένους του Συναγερμού, οι οποίοι όπως λένε παλεύουν για μια Λύση που θέλει τόλμη: Γιατί δεν τολμούν να απαιτήσουν και την απομάκρυνση των αγαλμάτων του Κεμάλ Ατατούρκ που έχουν κατακλύσει την κατεχόμενη Κύπρο;».ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Δείτε το βίντεο εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου