Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Οδός Ελευθερίας: Στήριξε και εσύ το έργο του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Η «Οδός Ελευθερίας» έχει καθιερωθεί ως επίσημος θεσμός και αρκετοί είναι οι φίλοι και εκτιμητές του έργου που επιτελεί το Μέλαθρον που αναμένουν αυτές τις μέρες για να κάνουν τις εισφορές τους, προς στήριξη του έργου που επιτελεί το κέντρο.

Το πρόγραμμα:

Στόχος των δραστηριοτήτων είναι:
  • Η ενίσχυση του έργου του Μελάθρου και η ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες που προσφέρει προς το σύνολο του λαού μέσα από την Πτέρυγα Ηλικιωμένων, το Κέντρο Αποκατάστασης, τα Εξωτερικά Ιατρεία, το Ακτινολογικό, το Χημείο, το Φυσιοθεραπευτήριο κλπ.
  • Η οικονομική ενίσχυση του Μελάθρου ώστε να εξυπηρετεί περισσότερους ανθρώπους, με πιο αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.
  • Η προβολή και διαιώνιση των ιδανικών του αγώνα της ΕΟΚΑ όπως και όλων των αγώνων του Ελληνισμού για ελευθερία, καθώς και η απόδοση τιμών στους ήρωες της Κύπρου.
Το Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ συμπληρώνει φέτος 22 χρόνια ζωής.
Κατά τη σημερινή διάσκεψη τύπου χαιρετισμούς απεύθυναν οι Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη και Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, ενώ ενημέρωση για έγινε από τον Πρόεδρο του Μελάθρου Θεοφάνη Παναγιώτου, ο οποίος αναφέρθηκε στα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει στο Κέντρο, στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και στην ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών με συνεργάτες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά διαστήματα, γιατροί από εξωτερικό βρίσκονται στο Μέλαθρον και εξετάζουν δωρεάν τους ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου