Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Χάρτινους στρατιώτες χρησιμοποιεί η Εθνική Φρούρα

Ομοιώματα στρατιωτών από χαρτόνι έχουν τοποθετηθεί σε σκοπιά στρατοπέδου στη Κύπρο. Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου το ομοίωμα αντιλήφθηκε πολίτης ο οποίος είχε βγει για να μαζέψει κάπαρη κοντά σε στρατόπεδο.

Ο πολίτης επιχείρησε να χαιρετίσει τον σκοπό αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και σκέφτηκε μήπως ο στρατιώτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο πολίτης πλησίασε και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε στρατιώτης αλλά μόνο ένα ομοίωμα από χαρτόνι.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς ανέφερε στον «Φιλελεύθερο» ότι τα ομοιώματα έχουν τοποθετηθεί για σκοπούς εκπαίδευσης (αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς) και γίνονται σκέψεις να υπάρξει επέκταση της πρακτικής και σε άλλα στρατόπεδα. Η φωτογραφία λήφθηκε από τον πολίτη και δημοσιεύεται σήμερα στον «Φιλελεύθερο».

1 σχόλιο:

  1. ε ισως να εν μια καλη ιδεα ακομη και μανεκεν πλαστικες κουκλες βιτρινας να χρησιμοποιουνται οι και χαρτινες που το κοστος ειναι μηδαμινο σε απομακρυσμενα εγκατελειμενα φυλακια.
    Αν ενας τουρκος οι τουρκοι στρατιωτες εβαζαν με ριπες θα σπαταλουσαν και σφαιρες ασε που αοπλοι να το εβαζαν στα ποδια αν αντιληφθουσαν να ερχοταν απανω τους ενας λοχος ε/κ οπλισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή